Yalova Armutlu’da A ve B olmak üzere 2 Bloktan oluşan ve her blokta 14 daire bulunan toplamda 28 daireden oluşan “Erdem İnşaat Mimoza Evleri” projemiz bir yapıda bulunması gereken  kalite, estetik ve huzurun bir arada olduğu bir projedir. 

Projemiz de ;
*28 daire bulunmaktadır.
*Her katta 3 daire olmak üzere A blokta 14 , Blokta ise 14 daire bulunmaktadır. 
*Fitness
*Toplantı Salonu
*Mescid
*Çocuk Parkı
*Hobi Bahçesi
*Türk Hamamı
*Şelale olmak üzere bir çok yaşam alanı bulunmaktadır. 
*Projemizde yeşil alan olarak peyzaj
çalışmalarına çok önem verilmiştir. 
*Botanik bahçeye yapacağımız çocuk parkında çocuklarınız eğlenirken projemizin içerisinde olan botanik bahçeye yapacağımız şelale de sizler huzur bulacaksınız.
*Daire içerisinde günümüzün gerektirdiği en son teknoloji ve estetik uygulamaları yapılacaktır.
*Görüntülü diafonlar, pvc kapılar, granit mermerler, mutfak dolapları , parkeler, spot aydınlatmalar, germe tavanlar, vb. tüm konfor
Mimoza Evleri projemizde yer almıştır.

Erdem İnşaat yapmış olduğu yapı ve konutlar ile sektöre ismini altın harflerle yazdırarak 23 yıllık bir birikime sahip bir firmadır. Temelden çatıya inşaat sektöründe Mobilya kapı, Mutfak dolapları, Çelik kapı, Banyo dolapları başta olmak üzere kendi bünyesinde üretim yapan firmamız “Müşteri memnuniyeti” odaklı işlere her zaman imza atmıştır.

Seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firmasıdır.

Erdem İnşaat 'ı bazı benzerlerinden ayıran temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır.


Erdem İnşaat ,kalite ve müşteri memnuniyeti
esaslı,bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Bu anlayış,kaliteyi sadece inşaatta değil,satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.Bunu sağlamak için her çalışanımız, işini sahiplenmek , sorumluluk almak , inisiyatif kullanmak , alanında gerekli bütün bilgi ve becerilere sahip olmak zorundadır.  Kalite ve hizmet kadar önemli bir değer,onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur.