İstanbul'a deniz otobüsü ile 70 dk. mesafede olan ve temiz havası, termal suları doğa ve deniziyle turizmin göz bebeği olan Yalova Armutlu'da projeler yapan Erdem İnşaat Şimşek Evleri projesinden sonra Doğa Evleri projesini tamamladı. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği projede günlük hayatınıza dair her bir şey var. İstanbul'un yoğun stresinden kurtulmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Yalova Armutlu'da 2018 yılında gelen doğalgaz ise bölgeye büyük değer kattı.

Yaşam alanları dikkat çekiyor

Erdem İnşaat Armutlu Doğa Evleri Projesinde Türk hamamı, Fitness, Şelale, Çocuk oyun alanları, botanik bahçe gibi bir çok yaşam alanlarının öne çıktığını görmek mümkün. Kalite hiç bir zaman tesadüf değildir sloganı ile çalışmaları sürdürülen Doğa Evleri Projesinde sona gelindi. Peyzaj işlerinin devam ettiği projeye ilgi büyük oldu.

Neden Armutlu ?

İstanbul’a çok yakın olması itibariyle en çok tercih edilen yerler arasında Yalova Armutlu geliyor diyen Erdem İnşaat yönetim kurulu başkanı Sedat Erdem “ Yalova Armutlu Termal, Deniz ve Doğa harikasının bir arada olduğu çok güzel bir yer. Yakın zamanda doğalgazın gelmesiyle turizm alanında en çok tercih edilen yerler arasında olması ve İstanbul’a çok yakın olması neden Armutlu sorusuna cevap vermektedir” ifadelerinde bulundu.